AYDIN / EFELER - Umurlu Özel Eğitim Meslek Okulu

Umurlu Özel Eğitim Meslek Okulu

UMURLU MAH. 3968 SK. UMURLU ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU NO 2 EFELER / AYDIN
Vizyon
İlçemizde ve ilimizde her alanda en başarılı, ülkenin geleceğine yön veren öğrenciler yetiştiren, özenilen, beğenilen ve takdir edilen bir okul olmak istiyoruz. TEMEL DEĞERLERİMİZ; Objektiflik, Güven, Profesyonellik, İş birliği, Paylaşım ve takım çalışması.
Misyon
Biz resmi bir Özel Eğitim Meslek Okulu olarak, milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda, kendine güvenen, ülkesinin ve dünyanın sorunlarının farkında, düşünen, çözüm üreten, Türk milletinin kültürel değerlerini benimsemiş, ülkemizin geleceğini şekillendirecek mutlu bireyleri yetiştirmek için eğitim ve öğretim faaliyetleri yapıyoruz. Bu süreçte öğrencilerimizin toplum içindeki rollerini geçekleştirebilmelerini sağlayacak davranışları kazanabilmeleri için uygun eğitim ve öğretim ortamları oluşturmak, toplumsal hayat da dâhil olmak üzere iş yaşamına uyum sürecinde ve öz yeterlik sağlamada gerekli davranışsal ve akademik becerilerin kazanılması için yapmaya-yaşamaya dayalı bir eğitim süreci gerçekleştirmek. Engelli bireylerin daha sorunsuz yaşamaları için aileler, çalışma ortamları, sivil toplum kuruluşları ve diğer ilgili birimlerle işbirliği yaparak yeni çözümlerin sağlanmasına katkıda bulunmak.
Öğretim Şekli :TEKLİ
ŞEHİR İÇİ BELEDİYE VE ÖZEL VASITALAR